Cold War

Cold War

Divendres 29 març 2019 / 21:30h /Cine Club Olot

Després d’Ida, Pawel Pawlikowski a Cold War retorna una altra vegada al passat, al temps asfixiant i repressor de la Polònia de la postguerra, per narrar un amor tan volcànic com punyent, que es desenvolupa entre 1949 i 1964. Pawlikowski torna a recórrer a la fotografia en blanc i negre per crear una pel·lícula increïblement bonica, un obra extraordinària on cada escena, cada pla, cada instant d’aquesta tràgica història, és una obra d’art. I on demostra, de nou, que allò important és la narració. Pawlikowski ens parla de dos instints de la supervivència en temps difícils i la certesa que la seva vida no valia res si no podien estar junts.

Direcció: Pawel Pawlikowski
Guió: Pawel Pawlikowski, Janusz Glowacki
Producció: Ewa Puszczynska, Tanya Seghatchian
Fotografia: Lukasz Zal
Música: Jaroslaw Kaminski
Muntatge:
Intèrprets: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Agata Kulesza, Borys Szyc, Cédric Kahn, Jeanne Balibar, Adam Woronowicz
Polènia / 2018 / 88 min
Idioma: polonès (VOSE)