Un asunto de familia

Un asunto de familia

Divendres 5 abril 2019 / 21:30h /Cine Club Olot

Un asunto de familia encaixa perfectament en la filmografia de Hirokazu Koreeda, especialment pels seus temes, explorats en molts altres films seus: la família (un dels grans temes del cinema japonès amb Ozu, Mizoguchi, Kurosawa o Naruse), els nens, el dia a dia del Japó contemporani o els clarobscurs morals. La seva càmera ens introdueix en una atípica família que viu de la picaresca i l’engany. I ho fa de manera serena, íntima, però oferint petits punts de dissonància quan tot sembla encaixar. La pel·lícula de Koreeda és com una papiroflèxia en la qual els conflictes, les mentides i les revelacions es despleguen en la naturalitat d’un sopar o d’un dia a la platja amb la família.

Direcció: Hirokazu Koreeda
Guió: Hirokazu Koreeda
Producció: Hirokazu Koreeda, Kaoru Matsuzaki, Hijiri Taguchi
Fotografia: Ryûto Kondô
Música: Haruomi Hosono
Muntatge: Hirokazu Koreeda
Intèrprets: Kirin Kiki, Sôsuke Ikematsu, Lily Franky, Moemi Katayama, Sakura Ando, Mayu Matsuoka, Yûki Yamada
Japó/ 2018 / 121 min
Idioma: japonès