Taller de Escritura

Taller de escritura

Divendres 26 abril 2019 / 21:30h /Cine Club Olot

Laurent Cantet es va donar a conèixer amb Recursos humanos (1999), però sobretot va ser amb La classe (2008) on va assolir més renom. A El taller de escritura, una reconeguda autora imparteix un curs per ensenyar a construir una novel·la negra i genera preguntes als alumnes. La pel·lícula del director francès és una obra veritablement notable amb diàlegs molt ben escrits, en la qual pretén reflectir els problemes de la societat actual del seu país i mostrar-los a través dels seus personatges. I cal dir que el que proposa li ha sortit realment bé. Aquesta projecció es farà amb la col·laboració del Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa.

Direcció: Laurent Cantet
Guió: Robin Campillo, Laurent Cantet
Producció: Denis Freyd
Fotografia: Pierre Milon
Música: Bedis Tir
Muntatge: Mathilde Muyard
Intèrprets:
França/ 2017 / 114 min
Idioma: francès (VOSE)