Largo viaje hacia la noche

Largo viaje hacia la noche

Divendres 15 novembre 2019 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

Rodada la primera part de la pel·lícula en 2D i la segona en 3D, Largo viaje hacia la noche és una magnífica introspecció sobre la dicotomia entre el somni i el record, entre la vigília i la nit, entre allò viscut i allò imaginat: així és el cinema de Bi Gan, tan eteri com al mateix temps contundent a l’hora d’obrir nous camins a la percepció cinematogràfica. El director reivindica la plasticitat, el refinament formal, la sofisticació visual (amb Wong Kar-wai com a referència), però no com un exercici buit, sinó com una manera de demostrar que, a través de les eines del cinema, encara es poden crear experiències úniques. Una autèntica meravella.

Direcció: Bi Gan
Guió: Bi Gan
Producció: Zuolong Shan
Fotografia: David Chizallet, Hung-i Yao
Música: Lim Giong, Point Hsu
Muntatge: Yanan Qin
Intèrprets: Tang Wei, Sylvia Chang, Meng Li, Huang Jue, Chen
Yongzhong, Lee Hong-Chi, Luo Feiyang, Yanmin Bi, Lixun Xie, Xi Qi, Ming Dao, Zezhi Long
Xina/ 2018 / 130 min
Idioma: mandarí (VOSE)