L’homme fidèle

L’homme fidèle

Divendres 18 octubre 2019 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

L’homme fidèle és la segona pel·lícula dirigida per l’actor Louis Garrel (fill d’una de les figures més indomesticables en l’òrbita de la Nouvelle Vague, Philippe Garrel), que ell mateix protagonitza. Louis Garrel ens planteja una comèdia romàntica, amb algun toc dramàtic, plena de sorpreses i girs de guió, que aborda l’etern dilema entre l’amor i el desig amb la senzillesa, agilitat i frescor pròpies del cinema de François Truffaut. A més, ens mostra una societat que ja no comparteix els cànons de l’amor romàntic i on, certes persones en aquesta situació, no acaben de comprendre el canvi. Aquesta projecció es realitzarà dins la Mostra Questio.

Direcció: Louis Garrel
Guió: Jean-Claude Carrière, Louis Garrel
Producció: Pascal Caucheteux
Fotografia: Irina Lubtchansky
So: Alexis Meynet
Muntatge: Joëlle Hache
Intèrprets: Louis Garrel, Laetitia
Casta, Lily-Rose Depp, Joseph Engel, Diane Courseille, Vladislav Galard, Bakary Sangaré, Kiara Carrière
França/ 2018 / 75 min
Idioma: francès (VOSE)