Retrato de una mujer en llamas

Retrato de una mujer en llamas

Divendres 23 d’octubre / 21.30h / CINE CLUB OLOT

“Els amants sempre se senten com si estiguessin inventant alguna cosa?”, es pregunta la donzella interpretada per Adèle Haenel, parella a la vida real de Céline Sciamma (Naissance des pieuvres, Tomboy, Girlhood). Retrato de una mujer en llamas parla de la invenció de l’amor en una època en què les dones existien només per ser mirades, desitjades o menyspreades pels homes. És un meravellós exercici, no només de reescriptura del drama romàntic d’època, sinó també del relat social. I una reflexió sobre el conflicte entre autor i obra, amb un joc de miralls entre ficció i realitat, entre sensibilitat i desig. La projecció s’emmarca en el MOT

Direcció: Céline Sciamma
Guió: Céline Sciamma
Producció: Bénédicte Couvreur
Fotografia: Claire Mathon
Música: Para One, Arthur Simonini
Muntatge: Julien Lacheray
Intèrprets: Noémie Merlant, Adèle
Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino, Cécile Morel, Armande Boulanger, Christel Baras
França / 2019 / 120 min
Idioma: francès (VOSE)