la petita fera

La petita fera

Divendres 22 gener 2021 / 20.30h / CINE CLUB OLOT

La petita fera és la primera pel·lícula del director garrotxí Jordi Ardid que ja s’ha projectat per diversos festivals internacionals. Rodada íntegrament a la Garrtoxa, la pel·lícula ens presenta un home solitari que viu a la muntanya i que veu pertorbada la seva rutina per uns estranys sorolls que se senten a les golfes. Al cap de poc, sospita de la presència d’un petit animal que passeja per les nits sense deixar-se veure. Amb dialegs que no arribem a percebre, la narrativa visual explica tota la història d’aquest “contundent film de pur cinema”, com afirmava el crític Miquel Escudero. La projecció comptarà amb la presència del director i de l’equip.

Direcció: Jordi Ardid
Guió: Jordi Ardid, sobre una obra de Bego Olivas
Producció: Andreu Nebot-Serrabona, Julià Ruiz, Jordi Ardid
Fotografia: Andreu Nebot-Serrabona, Julià Ruiz
Música: Julià Ruiz
Muntatge: Andreu Nebot-Serrabona
Intèrprets: Joan Anton Donadeu, Eli Robles
Catalunya / 2018 / 87 min
Idioma:  Catala