La sal de la Tierra

La sal de la Tierra

Divendres 27 novembre 2020 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

La nostra veritable naturalesa és la violència, som un animal depredador, molt agressiu” afirmava el fotògraf Sebastião Salgado. A La sal de la Tierra, Wim Wenders i Juliano Ribeiro Salgado varen filmar l’itinerari del fotògraf per diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i mediambiental, i on es mostra que els fotògrafs no són immunes a les atrocitats que veuen: “Cada persona que mor és un tros de món que mor”. Aquesta pel·lícula es projecta dins del Festival de Cinema Espiritual de Catalunya en col·laboració amb la Direcció General d’Afers Religiosos, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot.

Direcció: Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado
Guió: Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado
Producció: David Rosier
Fotografia: Hugo Barbier, Juliano Ribeiro Salgado
Música: Laurent Petitgand
Muntatge: Maxine Goedicke, Rob Myers
Intèrprets: Sebastião Salgado, Wim Wenders, Lélia Wanick Salgado, Juliano Ribeiro
França / 2019 / 132 min
Idioma:  Francès, anglès(VOSE)