Annette

Annette

Divendres 1 octubre 2021 / 21.30 h / CINE CLUB OLOT

A Annette, Leos Carax (Holly Motors, 2012) és, potser per primera vegada, sintètic i clar en la narrativa: noi coneix noia, s’enamoren i passen coses. Però també construeix un artefacte escènic amb el qual avisa l’espectador que el que veu és una pel·lícula, una representació, però que sota les representacions hi ha les veritats. Malgrat tot, és important arribar més o menys ignorant a Annette, deixar-se sorprendre per les propostes arriscades del cineasta francès, per idees que poden semblar absurdes fins que, a la fi, tot acaba tenint sentit. La pel·lícula de Leos Carax és complexa, excessiva i barroca, però plena d’instants sublims i moments inoblidables.

Direcció: Leos Carax
Guió: Ron Mael, Russell Mael
Producció: Adam Driver
Fotografia: Caroline Champetier
Música:Ron Mael, Russell Mael, Sparks
Muntatge: Nelly Quettier
Intèrprets: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Dominique Dauwe, Kait Tenison, Latoya Rafaela, Rebecca Dyson-Smith, Timur Gabriel
França. / 2021/ 140 min
Idioma: Anglès (VOSE)