Todo ha ido bien

Todo ha ido bien

Divendres 4 març 2022 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

Todo ha ido bien és l’adaptació de la novel·la homònima d’Emmanuèle Bernheim i on François Ozon defuig de fer una pel·lícula essencialment sobre el tema de l’eutanàsia per centrar-se en què passa dins la família, de la intimitat dels personatges, però sobretot parla de la vida. Amb bones dosis d’humor i gens de melodramatisme, Ozon fa una cosa prou complicada: explicar una història d’aquestes característiques sense caure, gens ni mica, en el dramatisme, perquè el que vol el director francès és explicar l’ambivalència dels sentiments dins la família, on interessa la profunditat dels personatges, les seves relacions i les seves vides.

Direcció: François Ozon
Guió: François Ozon
Producció: Eric Altmayer, Nicolas Altmayer
Fotografia: Hichame Alaouié
Música:Julien Roig
Muntatge: Laure Gardette
Intèrprets: Sophie Marceau, André Dussollier, Geraldine Pailhas, Hanna Schygulla, Charlotte Rampling, Grégory Gadebois, Eric Caravaca, Jacques Nolot
França / 2021 / 113 min / Id.: francès (VOSE) /