Sis dies corrents

Sis dies corrents

Divendres 21 gener 2022 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

Sis dies corrents és la tercera pel·lícula de la cineasta catalana Neus Ballús i, a més, és humor, tendresa, quotidianitat i un mirall d’allò que som com a societat que la directora ens mostra a través d’un camí singular, del seu propi univers de reparacions i entrebancs, de discussions i rutines. Neus Ballús mostra una realitat, i no de forma atzarosa, pequè hi ha una ànima política que batega en tots i cadascun dels seus films. Sis dies corrents és una pel·lícula política moguda per la voluntat de parlar col·lectivament de coses que afecten a tots, és una pel·lícula que fa preguntes des d’un cinema tant combatiu com brillant

Direcció: Neus Ballús
Guió: Neus Ballús, Margarita Melgar
Producció: Miriam Porté
Fotografia: Anna Molins
Música:René-Marc Bini
Muntatge: Neus Ballús, Ariadna Ribas
Intèrprets: Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà, Pau Ferran, Paqui Becerra, Alfredo Aloisio, Judith Vizcarra Puig, Núria Revuelta, Yuan Jing
Catalunya . / 2021/ 85 min
Idioma: català, castellà, berber(VOSE)