La isla de Bergman

La isla de Bergman

Divendres 20 maig 2022 / 21.30h / CINE CLUB OLOT

Bergman Island arrenca amb el viatge d’una parella de cineastes a l’illa de Fårö, la mítica illa d’Ingmar Bergman on va residir, rodar un grapat de pel·lícules i morir el 2007. Hansen-Løve aconsegueix marcar distància respecte de la veneració al director suec en un relat que podria evocar la seva pròpia vida personal amb la seva exparella, el director Olivier Assayas. La pel·lícula de la directora francesa és un joc de miralls sobre els ponts entre el cinema i la vida, on parla de les capes vitals que serveixen com a aliment per configurar la ficció, on allò viscut es barreja amb allò somiat i el món real es
barreja amb el món possible. Però, sobretot, Bergman Island traspua amor pel cinema.

Direcció: Mia Hansen-Løve
Guió: Mia Hansen-Løve
Producció: : Charles Gillibert
Fotografia: Denis Lenoir
So: Paul Heymans
Muntatge: Marion Monnier
Intèrprets:Vicky Krieps, Tim Roth, Mia Wasikowska, Anders Danielsen Lie, Joel Spira, Oscar Reis, Jonas Larsson Grönström Clara Strauch, Wouter Hendrickx, Gabe Klinger
França / 2021 / 112 min
Idioma: ang. fra. sue. (VOSE)